Inici / Cultura / Molt feliç Dia de la parròquia a tots els escaldencs i escaldenques!

Molt feliç Dia de la parròquia a tots els escaldencs i escaldenques!

El Comú d'Escaldes-Engordany commemora el 39è aniversari de la parròquia, avui, 14 de juny. Us convidem a tots a celebrar-ho el diumenge 18 de juny. Podeu descarregar-vos el programa aquí.


Els actes comencen avui amb el concert d'estiu: "Gala Lírica Haendel" a càrrec de l'ONCA Bàsic (Josep Martínez Reinoso i Francesc Planella, violins. Jordi Claret, violoncel. Eva del Campo, clavicèmbal. Jonaina Salvador, soprano.) a les 20.30h Concert Sala Prat del Roure. Entrada lliure

Dissabte 17 de juny a les 23h els amants del ball, tenen un cita al Prat del Roure amb el ball de nit organitzat per l'Associació Balland.

El gruix d'activitats per commemorar l'aniversari de la parròquia seran el diumenge 18 de juny i començaran a les 10 de matí amb el circuit d'educació viaria per a infants que organitza el servei de circulació del Comú, al Complex del Prat del Roure. A les 11 del matí a la plaça Coprínceps, podran gaudir de la tradicional ballada de sardanes, organitzada per l'Agrupació Sardanista d'Andorra. A les 13h al Parc de la Mola, l'Esbart Santa Anna, des dels més petits fins al cos de dansa, oferiran al públic una mostra de balls tradicionals. Per als més petits s'oferirà un espectacle infantil a les 16h al Parc de la Mola.

A les 13.30h començarà el repartiment d'arròs de muntanya per a tothom al parc de la Mola. Els tiquets a 5 euros, que inclouen el plat commemoratiu del Dia de la Parròquia, l'arròs de muntanya, el pa, l'aigua, el vi i el gelat, es poden adquirir al Servei de Tràmits del Comú, a la llar de jubilats, a l'Oficina de Turisme de la plaça Coprínceps i el mateix dia de l'arrossada a un preu de 5 euros.

Per finalitzar els actes del dia, la Coral d'Escaldes-Engordany, oferirà un concert a l'Església de Sant Pere Màrtir a les 20h.

Us hi esperem a tots!