13 de gener del 2011

L’any dos mil onze, dijous, dia 13 de gener, a casa comuna d’Escaldes-Engordany es reuneix el Consell de Comú en sessió ordinària, sota el següent Ordre del dia:

1. Lectura i, si hi ha lloc, aprovació de l’esborrany d’acta corresponent a la sessió celebrada el dia 23 de novembre del 2010.

2. Proposta de ratificació dels acords adoptats pel la Junta de Govern en les sessions celebrades els dies 15, 22 i 29 de novembre, i 6, 13, 20 i 27 de desembre de 2010.

3. Proposta d’adjudicació dels treballs de camp per a l’obtenció de dades i formació de la cartografia cadastral (fase 2).

4. Proposta d’adjudicació del servei de recollida selectiva del paper i cartró per als Comuns d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

5. Proposta d’aprovació del projecte de conveni entre el Comú d’Escaldes-Engordany i FEDA per a la realització dels estudis sobre el potencial energètic de l’aigua termal.

6. Proposta de reducció del cànon de la concessió per a l’explotació del bar restaurant del Prat del Roure.

7. Proposta d’aprovació de l’Ordinació de modificació de l’Ordinació sobre preus públics.

8. Proposta d’acord per a la facturació fraccionada de l’impost sobre activitats econòmiques, professionals i empresarials.

9. Proposta d’aprovació del Decret de dies festius parroquials per a l’any 2011.

10 Proposta d’aprovació del calendari 2011 de dies festius de les oficines comunals.

11 Proposta d’aprovació definitiva del límit de propietat de les finques 'Mulleres', de casa Xurrina, i 'Mulleres', de casa Pordios, amb el terreny comunal.

12 Proposta d’aprovació del pla parroquial d’atenció ciutadana, prevenció i seguretat, entre el cos de Policia i el Comú d’Escaldes-Engordany. Si hi ha lloc, acord facultant indistintament als Srs. Cònsols per signar el conveni que regula aquest pla.

13 Informes de caràcter general.

14 Precs i preguntes.

Sota la presidència de l’Hble. Sr. Antoni Martí Petit, Cònsol Major, assisteixen tots els membres de la Corporació, excepció feta de l’Hble. Sra. Meritxell Sangrà, que ha excusat la seva absència. Havent-hi el quòrum necessari i essent les 18:00 hores, el Sr. Cònsol Major declara oberta la sessió i s’inicia el tractament dels assumptes previstos pel dia d’avui.

 

Acta en format pdf