28 de desembre de 2011

L’any dos mil onze, dimecres, dia 28 de desembre, a casa comuna d’Escaldes-Engordany es reuneix el Consell de Comú en sessió ordinària, sota el següent Ordre del dia:

1. Lectura i, si hi ha lloc, aprovació de l’esborrany d’acta corresponent a la sessió celebrada el dia 17 de novembre de 2011.

2. Proposta de ratificació dels acords adoptats per la Junta de Govern en les sessions celebrades els dies 31 d’octubre; 7, 14, 21 i 28 de novembre, i 5, 12 i 19 de desembre de 2011.

3. Proposta d’aprovació d’un conveni entre el Govern, el Comú i BOMOSA, SAU, per a la cessió d’us a precari de la parcel·la de terreny comunal situada a la partida d’Engolasters (UA-Suble-39), a favor de la societat referida, per a la construcció d’un observatori astronòmic. Si hi ha lloc, acord de facultar indistintament a les Sres. Cònsols per a signar-lo, en nom i representació del Comú d’Escaldes-Engordany.

4. Examen i, si hi ha lloc, acord de publicació de l’expedient de delimitació amb el terreny comunal, de la finca coneguda per la Boïga Curta, situada a la partida de les Comes de Guem, propietat del Sr. Salvador Drets Lloveras.

5. Proposta d’aprovació de l’Ordinació d’organització i funcionament dels Comuns.

6. Proposta d’aprovació del Decret de dies festius parroquials per a l’any 2012 i del calendari 2012 de dies festius de les oficines comunals

7. Precs i preguntes.
Sota la presidència de l’Hble. Sra. Montserrat Capdevila Pallarés, Cònsol Major, assisteixen els membres de la Corporació, excepció feta de l’Hble. Sr. Jordi Tudó, que ha excusat la seva absència. Havent-hi el quòrum necessari i essent les 10:30 hores, la Sra. Cònsol Major declara oberta la sessió i s’inicia el tractament dels assumptes previstos per a la sessió d’avui.

Acta en format pdf