Taller de talla de fusta a càrrec de Sergi Mas

Aquest dijous 19 de febrer a les 19h. teniu l’oportunitat de participar al taller de talla de fusta (musicatures) que impartirà l’artista Sergi Mas al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE). El taller s’emmarca dins de les activitats de l’exposició 'Antologia Sergi Mas 1995-2015'.

L’exposició constitueix un recorregut per l’obra més destacada de Sergi Mas entre 1995 i l’actualitat, la major part correspon a la seva producció artística més recent i molts dels treballs presentats són totalment inèdits. Aquesta exposició ofereix una mostra de les diferents tècniques dominades per l’artista: escultura, pintura, gravat, ceràmica... Aquesta polifacètica diversitat en l’execució segueix, en canvi, un eix comú en la temàtica, que està basada en les arrels populars de l’art. En les seves creacions l’artista deixa lliure a la imaginació per a portar a terme una reinterpretació onírica del llegendari andorrà.

Per prendre part del taller és necessari reservar plaça al telèfon 802255 o bé mitjançant l’adreça electrònica centreart@e-e.ad i portar una caixeta de fusta.

Notícies relacionades.