Inici / Joventut / Torna el grup de pares d'adolescents

Torna el grup de pares d'adolescents

 

Grup de pares d’adolescents arriba a la seva 11a edició per donar suport als pares en l’educació dels joves

El proper dimarts 26 de setembre s’inicia un nou cicle de xerrades adreçades especialment a pares i mares d’adolescents. “Grup de pares adolescents” és un espai de conversa, organitzat pel departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany, que té com a objectiu donar suport als pares durant la difícil tasca d’educar els seus fills en edats adolescents.

Les xerrades, que van a càrrec de la psicòloga Assumpció Lluís i comptem amb el testimoni i experiències de diferents participants, busquen ajudar i donar resposta a les preguntes que es fan la majoria dels pares i mares quan els seus fills arriben a l’adolescència.

Per la varietat en les temàtiques de les diferents xerrades, el cicle també és recomanable per als professionals de l’educació i molt especialment per a aquells que desenvolupen la seva tasca amb adolescents. D’altra banda, en algunes edicions s’han convidat a adolescents perquè comparteixin les experiències i emocions i ajudin així a entendre una mica millor als adults què els està passant

L’espai de conversa “Grup de pares d’adolescents” es consolida en la seva 11a edició i ofereix diàlegs sobre educació, comunicació, drogues i xarxes socials entre altres durant diferents vespres l’any a les 20:30h a l’Espai Jovent.

Per a més informació i inscripcions, joventut@e-e.ad o 890882. Places limitades.

A partir del dia 26 de setembre les 20:30h Espai Jovent C/ Passeig del Valira, núm. 1 Tel.: 890 882

Inscriu-te en el següent enllaç

 

webteca infojove   /   Facebook    /   Twitter   /   Instagram   /   Youtube