'Dalí. La Divina Comèdia” es converteix en l’exposició més visitada des de l’obertura del Centre d’Art d’Escaldes-Engordany

Fins a 7.066 persones han visitat l’exposició “Dalí. La Divina Comèdia” que ha exposat el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) aquests darrers quatre mesos amb la col·laboració d’Andbank. D’aquesta manera, la mostra de 100 gravats realitzats per Salvador Dalí i que il·lustren el poema de Dante Alighieri es converteix en l’exposició més visitada des de l’obertura del centre.

Des del CAEE s’atribueix l’èxit d’aquesta exposició, programada del 10 de juny al 27 de setembre, a la qualitat de la mateixa amb 100 xilografies tècnicament impecables, a la unió del treball de dos autors d’importància internacional en l’àmbit artístic i literari, a la presència d’elements museogràfics que han enriquit l’exposició i a la dinàmica amb la programació de diverses activitats per a tot tipus de públic. En aquest sentit, cal subratllar que gràcies a l’atractiu del pintor català moltes persones han conegut el Centre d’Art i les seves col·leccions permanents, consolidant el CAEE com un espai cultural de referència al país. Cal destacar també la temporització de la mostra, la bona crítica per part dels visitants, molts dels quals han optat per fer les visites guiades o que, fins i tot, han repetit la visita.

El mes amb més afluència de visitants ha estat l’agost amb 2.003 persones, el segueix el juliol amb 1.911 visites, el setembre amb 1.841 i, finalment, el juny amb 1.311 visites. “Dalí. La Divina Comèdia”, és per tant, l’exposició més visitada, superant fins i tot la mostra “Egipte: el pas a l’eternitat” amb 6.800 visitants.

A partir de demà, la sala d’exposicions temporals canvia totalment de temàtica amb la inauguració de l’exposició dels alumnes de l’Espai d’art i del Taller tèxtil i de vidre del Comú.