1 / 1

Comença la convocatòria per participar al Pessebre Vivent

El departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany torna a fer una crida per participar a les representacions del Pessebre Vivent que tindran lloc els dies 16, 17 i 18 de desembre a la part alta d’Escaldes-Engordany.

A partir d’aquest dimarts i fins al divendres 21 d’octubre les persones interessades en formar part de les representacions, ja sigui com a actors o figurants, podran fer les inscripcions adreçant-se al departament de Cultura del Comú de les 8 a les 17h. de dimarts a dijous i de les 8 a les 15h. el divendres. Les inscripcions estan obertes a tots els residents del país.

Aquelles persones que tinguin dubtes sobre el procés per prendre part de l’obra, podran parlar amb l’equip de direcció artística venint al Comú d’Escaldes-Engordany el dilluns 24 d’octubre de les 19 a les 20.30h. I el divendres 28 d’octubre ja tindrà lloc una primera lectura de l’obra per als majors de 16 anys a les 21h. sala del Prat del Roure. Els menors s’incorporaran a l’assaig el dissabte 19 de novembre a les 10.30h. a la mateixa sala del Prat del Roure.

El Pessebre Vivent es va recuperar fa dos anys, després de més de 50 anys del cèlebre Pessebre d’Engordany. L’any passat, en què es van tornar a esgotar les entrades de totes les funcions, entre el repartiment de l’obra hi havia 40 adults i 20 menors amb paper, 10 figurants adults i 10 figurants menors d’edat. El cos dansaire de l’Esbart Santa Anna i la coral infantil i d’adults de la parròquia també van tenir protagonisme en les representacions. Totes les persones que van participar al repartiment ho van fer de maner altruista.