1 / 1

Compte enrere per l'obertura del Museu Carmen Thyssen Andorra

El Museu Carmen Thyssen Andorra obrirà les seves portes el 15 de març del 2017 amb una exposició de 26 quadres anomenada 'Escenaris', i que va des de finals del realisme, al segle XIX, fins a l'hiperrealisme de finals del segle XX. El Museu està ubicat als baixos de l'hotel Valira a la part alta de la parròquia d'Escaldes-Engordany. 

Aquesta mostra tindrà una durada d'onze mesos i s'ha marcat l'objectiu d'atreure entre 50.000 i 60.000 visitants, segons ha explicat el director artístic del museu, Guillermo Cervera, durant una visita a les obres, que ha tingut lloc aquest dimarts al migdia amb la ministra de Cultura, Olga Gelabert, i els cònsols d’Escaldes-Engordany, Trini Marín i Marc Calvet.

Està previst que a finals de gener finalitzen les obres d'adequació de l'espai, i durant tot el mes de febrer es realitzaran les tasques de climatització, proves de seguretat i formació de personal, perquè quinze dies abans de l'obertura puguin arribar els quadres. Tot i que encara no s'ha acabat de definir, està previst que l'horari habitual de la sala sigui de deu del matí a set de la tarda, i tanqui els diumenges a la tarda i tot el dilluns. El preu d'entrada serà de nou euros i inclourà l'audioguia.