1 / 4
1 / 4
1 / 4
1 / 4

El concert de Grans del Gospel torna a la plaça Coprínceps

Com és habitual, quan s’aproximen aquestes dates el Comú d’Escaldes-Engordany programa un concert de gospel coincidint amb la gira Grans del Gospel. Aquest any, el gospel sortirà una vegada més a l’exterior de l’escenari del Prat del Roure amb la formació The New World Gospel Ensemble. El concert tindrà lloc aquest divendres 9 de desembre a les 18 i a les 20h. a la plaça Coprínceps i serà gratuït.

The New World Gospel Ensemble, sota la direcció de Mr. Kelvin Sholar, en el seu concert “From Spiritual To Gospel”, homenatgen al conjunt d’aquesta tradició, des dels seus orígens a les plantacions fins a les derivacions més urbanes. El més destacable des d’un punt de vista artístic és trobar-nos amb una formació de cantants d’òpera que han posat el seu talent al servei de la gran tradició vocal afroamericana.

Membre de la formació The New World Gospel Ensemble:

Kelvin Sholar, pianista, compositor, director i editor que ha participat en més de 100 gravacions i ha col·laborat amb Spike Lee o Stevie Wonder.

Lori Kaye Miller, mezzo soprano. Ha actuat amb la New York City Opera, Minnesota Opera i ha estat nominada als Grammy el 2011 per la seva gravació amb la Prague Sinfonietta.

Calvin Llee, tenor. Ha actuat amb la San Francisco Opera o l’Atlanta Opera.

Stephanie McGuire, messo soprano. Ha actuat amb la New York City Opera, Boston POPS Orchestra i és una especialista en barroc i contemporani.

Marlin Monroe, ha col·laborat amb Pavarotti, Andreaa Bocelli o Aretha Franklin.