Inici / Esports / Les inscripcions per les activitats de Carnaval es podran fer online

Les inscripcions per les activitats de Carnaval es podran fer online

Les inscripcions s’obriran el dilluns 30 de gener

Amb motiu de les vacances escolars de Carnaval els departaments d’Esports i d’Infància del Comú d’Escaldes-Engordany organitzen, un any més, l’Escola de neu i les activitats de lleure que tindran lloc del 20 al 24 de febrer. Aquesta iniciativa està adreçada a infants i joves de 6 a 14 anys oferint múltiples activitats relacionades amb la neu, el lleure i la descoberta de l’entorn.

Enguany les inscripcions es podran fer online mitjançant el següent enllaç a partir del 30 de gener fins al 15 de febrer o presencialment al departament d'Esports al Prat del Roure. 

Més informació al 890884.

En el cas de l’Escola de neu, totes les activitats estan pensades perquè els infants i els joves puguin gaudir de la naturalesa d'una manera lúdica, educativa i, també, a través de la pràctica de l'esport. D'aquesta manera, els inscrits a l'Escola de neu 2017 podran gaudir i practicar l'esquí de fons, caminar amb raquetes, curses d'orientació, tobogans de neu, construir iglús o descobrir l'entorn més proper a través de les petjades, la vegetació i rastres de la fauna. Totes aquestes activitats es faran a Naturlandia i el preu de les inscripcions és de 90 euros i s'inclou el dinar diari al restaurant, el servei d’acollida, el material i el desplaçament amb autobús. L'Escola de neu està pensada per contribuir a reforçar l'oferta i la qualitat d'aquestes activitats en benefici dels infants i joves de la parròquia i el país, així com harmonitzar l'ús del temps d'aquelles famílies que treballen.

En el cas de les activitats de lleure, per a infants de 3 a 5 anys es faran jocs socioeducatius, psicomotricitat, tallers manuals, sortides, jocs esportius i festa de Carnaval. I els infants de 6 a 12 anys també faran sortides, tallers de relaxació, tallers de carnaval, manualitats, jocs socio-educatius i un dia d’activitats a la neu.

Les inscripcions també es podran fer presencialment del 30 de gener al 15 de febrer a l'espai lleure 1 i 2. 

Més informació al 890887.

Clicant aquí podeu descarregar el díptic informatiu.