La Fundació ONCA organitza la primera xerrada musical de la temporada

La Fundació ONCA, emparada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, organitza la primera xerrada musical del programa Aprèn a escoltar l’ONCA, projecte iniciat l’any 2015.

El dimarts 21 de març tindrà lloc, a les 19 h, a la Biblioteca Comunal d’Escaldes-Engordany, la conferència “Mira com es mou la música. El gest i l’expressió de l’emoció”, a càrrec del músic andorrà de l’ONCA Josep Martínez Reinoso. L’objectiu de la xerrada és descobrir els secrets del gest musical per gaudir encara més de l’actuació de l’ONCA i de la solista Isabel Villanueva, el dissabte 1 d’abril, a les 20.30 h, a l’església de Sant Pere Màrtir d’Escaldes-Engordany. En paraules del conferenciant, “la primera xerrada se centrarà a experimentar amb la part més visual dels concerts, per analitzar l’expressió dels solistes clàssics a través dels seus moviments escènics, per descobrir si emociona més el gest o la melodia”.

Aprèn a escoltar l’ONCA, projecte iniciat l’any 2015 i dissenyat pel mateix músic, té l’objectiu d’oferir xerrades participatives destinades a un públic general, en les quals es descriuran, de manera amena i entenedora, conceptes de teoria i d’història de la música per ajudar a millorar l’escolta de la música clàssica.

L’entrada a l’acte és lliure i compta amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany i de la Fundació Anna Riera.

Informació i reserva prèvia al telèfon (+376) 802 255. (places limitades)

Activitat gratuïta