Inici / Cultura / Torna el “Petit cap de setmana”

Torna el “Petit cap de setmana”

Els dies 16 i 17 de setembre la plaça Coprínceps i el Prat del Roure acolliran tot tipus de tallers creatius, sessions de teatre, espectacles i fins i tot un pícnic electrònic. Totes les activitats organitzades pel Comú són gratuïtes i pensades per compartir amb la família.

Una gimcana en família donarà el tret de sortida al “Petit cap de setmana”, el 16 de setembre a les 11h. a la Plaça Coprínceps. Els participants hauran de superar una sèrie de proves creatives per tota la parròquia i aconseguir el premi! Al finalitzar l’activitat, es lliuraran els premis en el marc d’un “Vermutet”. I, no ens mourem de la Plaça Coprínceps perquè a continuació el Cor de Rock d’Encamp actuarà per a l’ocasió.

Per la tarda, dos viatgers infatigables, estranys i extravagants, arribaran al mateix escenari programats per fer riure. Faran música impossible, teatre “reciclàssic”, faran l’animal i fins i tot ens avançaran el futur en viu i en directe! Aquest espectacle, anomenat Còmix, tindrà lloc a les 17:30h. i, al finalitzar, donarà pas a diferents tallers creatius i a paradetes de berenars originals.

El dissabte 17 de setembre les activitats es traslladaran al Prat del Roure. A les 11h. començarà la segona jornada de el “Petit cap de setmana” amb el taller de dansa “Escolta i balla” i, a les 11:30h., un taller de cuina permetrà als els petits xefs confeccionar els seus millors plats. A les 12h., les famílies tindran una cita amb l’espectacle “L’arbre Kirikú” a càrrec dels alumnes de l‘Animal Escola de Teatre. Finalment, per acomiadar el “Petit Cap de setmana”, de les 13h. a les 15h. als jardins del Prat del Roure, tindrà lloc el pícnic electrònic on les famílies podran gaudir de la música mentre dinen.

El “Petit cap de setmana” és una proposta del Comú d’Escaldes-Engordany per “apropar la cultura als més petits de casa a través d’activitats diverses al carrer, com són els jocs, la música i els tallers”, tal com ha explicat aquesta tarda en roda de premsa el conseller de cultura, Salomó Benchluch.

 

Descarrega't el programa fent clic aquí!