Inici / Cultura / Richard Clayderman ens visita amb el Tour Romantique

Richard Clayderman ens visita amb el Tour Romantique

Per primera vegada el pianista francès i mundialment conegut, Richard Clayderman, actuarà a Andorra. Ho farà el proper 27 d’octubre a la sala d’actes del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany dins de la seva gira Tour Romantique, amb la qual ha trepitjat els escenaris més famosos del món els darrers dos anys. Al llarg del concert, l’artista interpretarà els temes més importants de la seva carrera musical, música de cinema –entre les que destaca la interpretació d’Star Wars–, les bandes sonores més rellevants i melodies clàssiques. Tot plegat, ho farà acompanyat per quatre violins, dues violes i dos violoncels del Principat. Els joves escollits realitzaran dos assajos amb Clayderman per tal d’aconseguir el clímax idoni per l’espectacle. 


El concert, que començarà a les deu de la nit, és fruit d’una cooperació entre l’empresa privada Gatzara Espectacles i el comú escaldenc. “A nosaltres ens permet ampliar l’oferta cultural que tenim i a l’empresa li dona un benefici i una imatge positiva”, ha explicat el conseller de Cultura, Salomó Benchluch. La idea, i la voluntat de totes dues parts, és poder establir més col·laboracions per poder portar més artistes de reconegut nom a Andorra. “És la primera vegada que ho fem, però si surt bé no descartem repetir-ho”, ha assenyalat el responsable de Gatzara Espectacles, Gerard Pifarré. 

Les entrades pel concert ja s’han posat a la disposició del públic, i d’un aforament aproximat de 700 places ja se n’han venut 200. El preu ronda entre els 35 i 40 euros, en funció de la proximitat a l’escenari.

 

Les entrades es poden adquirir a:

https://www.4tickets.es/gatzara/public/janto/main.php

A l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna.

Al Servei de Tràmits del Comú d’Escaldes-Engordany.

A les oficines de Gatzara Espectacles.