Inici / Edictes / Treballs de reforma de les piscines comunals

Treballs de reforma de les piscines comunals


Edicte del 9-10-2017 pel què es convoca un concurs públic per contractar els serveis tècnics de propietat delegada, en l’execució del projecte de reforma de les piscines comunals


Conforme a l’acord de la Junta de Govern adoptat en la sessió celebrada el dia 2 d’octubre de 2017, el Comú d’Escaldes-Engordany convoca un concurs públic per contractar els serveis tècnics de propietat delegada, en l’execució del projecte de reforma de les piscines comunals.

 


Per participar, els professionals interessats s’hauran d’adreçar a les dependències del Departament d’Urbanisme del Comú (casa comuna, 3ª planta, tel: 890870) per retirar el plec de bases i/o obtenir qualsevol informació complementària que vulguin requerir.

 

Les propostes s’hauran de formalitzar conforme al previst al plec de bases i presentar a les mateixes dependències del Departament d’Urbanisme.

 

El termini de presentació finalitzarà el proper dia 9 de novembre, dijous, a les 17:15 hores.

 

El posterior acte d’obertura, a celebrar en data per determinar sobre la què els concursants seran informats amb antelació, tindrà caràcter públic.

 

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

 

Escaldes-Engordany, casa comuna, 9 d’octubre de 2017.