Les calaverites mexicanes,per Tots Sants al CAEE

El Centre d'Art d'Escaldes-Engordany ja prepara els tallers per a infants de 6 a 11 anys amb motiu de les vacances escolars de Tots Sant. Enguany, les calaverites mexicanes seran les protagonistes dels tallers.

Actualment per Tots Sants es barregen múltiples tradicions d'arreu del món com les mexicanes, fem participar als infants d'aquestes tradicions a partir del color, l'alegria, la música i la memòria als avantpassats. El CAEE ha preparat una programació especial que recrea la celebració de la nit i el dia de Difunts a Mèxic per aquestes vacances de Tot Sants, t'hi apuntes!

De 30 d'octubre al 3 de novembre

De els 16.30 a les 18 h, per infants de 6 a 11 anys

Preu: 12 €

Reserves i informació: tel.: 802255 centreart@e-e.ad www.e-e.ad



Dilluns 30 d'octubre: La festa de Tot Sants a Mèxic! Presentem com se celebra la festa de Tot Sants a Mèxic, expliquem un conte d'aquesta festivitat, preparem un altar amb calaverites, flors i espelmes.

Dimarts 31 d'octubre: Calaverites ! Un dels elements més característics de la celebració de Tot Sants a Mèxic són les calaverites de paper, fang, plàstic, sucre... nosaltres les treballem amb diversos materials.

Dimecres 1 de novembre: tancat

Dijous 2 de novembre: Temps de Marxiaxis! Mèxic té un particular tradició de cançons cantades per mariarxis, ens hi apropem aquesta cultura musical escoltant cançons i fent maraques i barrets.

Divendres 3 de novembre: Berenar mexicà per acabar la setmana. Fem una festa disfressats amb màscares de calaverites, fem una catrina i mengem el tradicional pa de morts i juguem amb una pinyata.