Inici / Gent Gran / Menús del 18 al 22 de desembre

Menús del 18 al 22 de desembre

  Opció 1 Opció 2
Dilluns -Amanida de tomàquet, mozzarella de barra i orenga
-Pasta a la carbonara amb bacon
-Llenties estofades ECO
-Pernilets pollastre a la catalana
-Llenguado a la planxa
-Bistec, Llom o pit de pollastre a la planxa
Dimarts -Amanida de patata i sardina
-Crema de pèsols i col Kale
-Trinxat amb botifarra negra
-Cap de llom amb salsa agredolça
-Lluç amb salsa verda
-Bistec, Llom o pit de pollastre a la planxa
Dimecres -Amanida amb embotits andorrans
-Escudella
-Brandada de bacallà
-Pit de pollastre amb salsa de pebre
-Verat amb escabetx
-Bistec, Llom o pit de pollastre a la planxa
Dijous -Amanida de tonyina
-Crema de tardor
-Cous cous de verdures
-Peix del dia
-Carn pinxo porc
-Bistec, Llom o pit de pollastre a la planxa
Divendres -Amanida d’espàrrecs i pernil
-Crema de moniato i carbassa
-Cassoleta de mongeta blanca, verdures i romesco
-Bacallà amb allioli de codony
-Estofat de vedella amb bolets
- Bistec, Llom o pit de pollastre a la planxa

Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.