Inici / Edictes / Empresa per col·laborar en els treballs de retirada de neu

Empresa per col·laborar en els treballs de retirada de neu

Edicte del 30-10-2017 pel què es convoca un concurs públic per la contractació dels serveis d’una empresa per col·laborar en els treballs de retirada de neu


Conforme a l’acord de la Junta de Govern adoptat en la sessió celebrada el dia 23 d’octubre de 2017, el Comú d’Escaldes-Engordany convoca un concurs públic per adjudicar la contractació dels serveis d’una empresa per col·laborar en els treballs de retirada de neu dels aparcaments comunals i els espais públics de la parròquia durant l’hivern 2017-2018.

Al taulell del Departament de Tràmits del Comú (casa comuna, planta baixa, tel: 890890) les persones o empreses interessades podran obtenir el plec de bases que regirà el concurs i/o qualsevol informació complementària que vulguin requerir.

Les ofertes s’hauran de formalitzar conforme al previst al plec de bases i presentar al mateix taulell del Departament de Tràmits.

El termini de presentació finalitzarà el proper dia 30 de novembre, dijous, a les 17:15 hores.

El posterior acte d’obertura, a celebrar en data per determinar sobre la què els concursants seran informats amb antelació, tindrà caràcter públic.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

Escaldes-Engordany, casa comuna, 30 d’octubre de 2017.