Menús del 22 al 26 de gener
Primer plat | Segon plat | |
Dilluns | -Amanida de cranc -Pasta napolitana -Estofat amb patata i calamar |
-Costella de porc -Filet de lluç donostiarra -Bistec, llom o pit de pollastre a la planxa. |
Dimarts | -Amanida de paté del Pirineu -Llenties estofades -Arròs negre |
-Hamburguesa complerta -Llimanda a la muselina vermella -Bistec, llom o pit de pollastre a la planxa. |
Dimecres | -Amanida tropical -Crema de pastanaga ECO -Lasanya de carn |
-Abadejo amb samfaina -Peus de porc -Bistec, llom o pit de pollastre a la planxa. |
Dijous | -Amanida de formatge blau, taronja i nous -Sopa de pernil -Canelons d’espinacs |
-Llom amb salsa de bolets -Salmó amb salsa de verdures -Bistec, llom o pit de pollastre a la planxa. |
Divendres | -Amanida de tonyina -Sopa de peix -Bròquil amb patata |
-Cuixeta de pollastre al curry -Peix del dia -Bistec, llom o pit de pollastre a la planxa. |
Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.