1 / 4
1 / 4
1 / 4
1 / 4

Visita guiada i gratuïta a l'exposició

Les persones que encara no han vist l’exposició “Cartells de revista. Anuncis de pel·lícules en publicacions periòdiques nord-americanes (1930-1964)”, tenen una oportunitat fantàstica el proper dijous 18 de gener gràcies a la visita guiada i gratuïta de les 20.30h.

“Cartells de revista” és una mostra que ens desperta la nostàlgia per l’època daurada del cinema produït a Hollywood, amb més de 100 anuncis protagonitzats per grans estrelles de cine, com Marlon Brando, Gary Grant, Gregory Peck, Doris Day, Lana Turner o Audrey Hepburn, entre d’altres. Els anuncis de revista exposats van ser dissenyats i produïts per ser publicats a revistes de renom i gran tiratge com Life, The Saturday Evening Post... la cronologia d'aquests anuncis és des de 1930 i fins 1954, i tenien com a objectiu atreure el públic a les sales de cinema.

Actualment aquests anuncis són tresors gràfics que permeten un passeig visual per un dels períodes més esplendorosos del setè art. Els anuncis que formen aquesta exposició es presenten en 7 àmbits; concretament Com llegir un cartell de cinema. Composició, Com llegir un cartell de cinema. Tipografia, La gran fàbrica d'estrelles, Històries d'amor, històries d'acció, Crim i càstig i el Musical.

Tots els anuncis procedeixen de la col·lecció de Roger Biosca i la mostra la produït el Museu del cinema de Girona.

Visita guiada nocturna dijous 18 de gener a les 20.30 h.

Places limitades, reserves i informació al tel.: 802 255 centrart@e-e.ad

Horaris del Centre d’Art: de dilluns a dissabte de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 19 h

ENTRADA GRATUÏTA CENTRE D’ART D’ESCALDES-ENGORDANY