Inici / Edictes / Propietat delegada per a l’execució del projecte de remodelació i embelliment de l’av. Carlemany

Propietat delegada per a l’execució del projecte de remodelació i embelliment de l’av. Carlemany


Edicte del 9-2-2018 pel què es convoca un concurs per contractar els serveis de propietat delegada per a l’execució del projecte de remodelació i embelliment de l’av. Carlemany


Conforme a l’acord de la Junta de Govern adoptat en la sessió celebrada el dia 5 de febrer de 2018, el Comú d’Escaldes-Engordany convoca un concurs públic per contractar els serveis de propietat delegada per a l’execució del projecte de remodelació i embelliment de l’avinguda Carlemany.

Per participar, els professionals interessats s’hauran d’adreçar a les dependències del Departament d’Urbanisme del Comú (casa comuna, 3ª planta, tel: 890870) per retirar el plec de bases i/o obtenir qualsevol informació complementària que vulguin requerir.

Les propostes s’hauran de formalitzar conforme al previst al plec de bases i presentar a les mateixes dependències del Departament d’Urbanisme.

El termini de presentació finalitzarà el proper dia 15 de març, dijous, a les 17:15 hores.

El posterior acte d’obertura, a celebrar en data per determinar sobre la què els concursants seran informats amb antelació, tindrà caràcter públic.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

Escaldes-Engordany, casa comuna, 9 de febrer de 2018.

 

Podeu descarregar-vos les condicions al següent enllaç:

Plec de bases