Arriba la primera Nit del món a Calella amb havaneres

Aquest dijous 5 de juliol a les 21h. a la plaça Coprínceps arriba la primera Nit del món del Festival Colors de Música d’Escaldes-Engordany. Encetem la programació de música amb una nit a Calella de Palafrugell per viatjar cap a Girona i, concretament, en aquest poblet de pescadors que manté encara la seva màgia, carrers estrets i cases blanques, amb les seves voltes del segle XIX enfront de la Cala de Port Bó, on pots tastar la cuina empordanesa, cuina de mar i muntanya.

Una vetllada amenitzada pel grup impulsor de la Cantada, Port Bo amb un repertori heretat dels vells cantaires de Calella, les Anxovetes, un grup d’havaneres cantades en femení i l’Esbart Santa Anna, en seran els protagonistes d’aquesta nit d’estiu.

Properes nits del món:

19/07 Nit del Silenci: 4a edició.

02/08 Nit a Lalin Ciutat agermanada amb Escaldes-Engordany.

16/08 Nit a L’Etang- Salé- Illa de La Reunió Ciutat agermanada amb Escaldes-Engordany.

30/08 Nit dels 80’& 90’

Les Nits del món són vetllades de música i gastronomia per descobrir productes i begudes típiques de diferents indrets del món. Reserva la teva taula en un dels restaurants o apropa’t a una de les paradetes de la plaça Coprínceps per descobrir en aquesta nova edició Calella de Palafrugell, Lalín o l’Etang-Salé (Illa de la Reunió).

Viatja a diferents llocs del món sense moure’t de la plaça Coprínceps.