1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6

La Pubilla a Cròniques d'Escaldes-Engordany

Aquest dijous 19 de juliol a les 21.15 h s'emetrà per Andorra Televisió un nou capítol de Cròniques d'Escaldes-Engordany. En aquest sisè capítol parlarem amb les primeres Pubilles de la parròquia. 

L’elecció de la Pubilla d’Escaldes-Engordany és una tradició que va començar l’any 1971 per la iniciativa d’una generació de joves escaldencs, que prenent com a referència les Pubilles de Catalunya, va decidir iniciar aquesta tradició i fer créixer encara més la vida social i cultural de la parròquia. Durant dos anys, les Pubilles participen en actes de tot tipus i viuen una època plena de noves experiències, que recorden per sempre. Des del començament, quan les Pubilles surten del país, es convertien en les Pubilles d’Andorra. I són tots aquests records els que amb orgull, ens expliquen en aquest capítol les tres primeres Pubilles d’Escaldes-Engordany.

La Manela Crespo va ser la primera Pubilla d’Escaldes-Engordany. En aquest capítol ens explica com va ser el dia que va ser escollida i moltes de les anècdotes que va viure i que recorda amb molta il·lusió. Aquests records són la historia dels dos primers anys que Escaldes-Engordany va tenir Pubilla.

En la segona edició de la Pubilla d’Escaldes-Engordany va sortir escollida la Rosa Maria Brilles i en la tercera, la Pubilla va ser l’Olga Gash. Elles van començar a consolidar el que representa la Pubilla per la parròquia, i com ens expliquen en aquest capítols, com es van convertir en les representants d’Andorra quan sortien del país.