1 / 1

La Unió Pro Turisme a Cròniques d'Escaldes-Engordany

La Unió Pro-Turisme d'Escaldes-Engordany és una iniciativa que es va crear a Escaldes-Engordany per dinamitzar el turisme, que a mitjans del segle passat començava a arribar a la parròquia. Una vegada més, la societat escaldenca va demostrar la seva capacitat innovadora. Van ser molts els veïns que van formar part de la Unió Pro-Turisme, tant en els actes destinats a fomentar el turisme com en l’organització dels actes destinats als habitants de la parròquia. I fins avui, les diferents generacions d’escaldencs han participat i recolzat una de les entitats més importants d’Escaldes-Engordany.

En el capítol d'aquest dijous de Cròniques d'Escaldes-Engordany, el Paco Mora, el Ricard Mateu, La Carme Arcalís i l’Anna Mª Dolsa, entre d'altre, ens expliquen les seves experiències com a membres del la Unió Pro-Turisme d'Escaldes-Engordany.

L’Emili Pérez va estar molts anys a la Unió Pro-Turisme, i va ser una persona molt reconeguda per la seva implicació en tots els actes que s’organitzaven.

El Carles Mariné també va formar part de la Unió Pro-Turisme, ja que com ens explica, participava de molts actes com la Cavalcada de Reis i també era un dels dansaires de l’Esbart Santa Anna.

Ho podeu veure per Rtva Andorra el dijous després de l'informatiu vespre, a partir de les 21.15h. I podeu recuperar els darrers capítol a www.e-e40.com.