Inici / Comunicació / Presentem l'aplicació Comú d'Escaldes-Engordany

Presentem l'aplicació Comú d'Escaldes-Engordany

Ja es pot descarregar de forma gratuïta, tant per dispositius Android com Apple, l’aplicació mòbil Comú d’Escaldes-Engordany. La corporació posa en funcionament aquesta aplicació amb l’objectiu d’oferir un altre canal de comunicació directe amb la ciutadania, tal com ha explicat el conseller d'Informàtica, Jordi Vilanova. 

Després de la posada en funcionament de l’E-E Respon, el 20 de gener del 2015, ara els usuaris disposaran d’una aplicació molt més completa i amb més utilitats. L’aplicació permetrà l’accés a una sèrie de serveis com l’enviament de suggeriments als cònsols i a l’equip comunal, les incidències a la via pública, les inscripcions a les activitats comunals, la reserva de pistes esportives, la sol·licitud de certificats, la compra d’entrades dels esdeveniments comunals, la recollida d’estris vells o la consulta d’edictes.

Una altra de les funcions que permetrà l’aplicació mòbil Comú d’Escaldes-Engordany és la possibilitat de rebre notificacions de forma immediata dels actes del Comú o de qualsevol informació relacionada amb la parròquia.

D’aquesta manera, l’aplicació se suma als diversos canals de comunicació ja existents entre la ciutadania i la corporació com les xarxes socials o correu de línia directa amb la cònsol major. Tots, amb l’objectiu de millorar la comunicació entre els residents d’Escaldes-Engordany i el Comú i facilitar les tasques quotidianes dels ciutadans i ciutadanes. I és que la voluntat de la corporació és continuar treballant per aconseguir una major interacció i fluïdesa entre la institució i la ciutadania.