Inici / T'escoltem / Grups de mares i pares d'adolescents

Grups de mares i pares d'adolescents

Formulari d'inscripció

Benvingut/da al formulari de grup de mares i pares d'adolescents. El grup de mares i pares d’adolescents és un espai de conversa sobre les particularitats de conviure amb l’adolescent d’11 a 17 anys, a partir de l’experiència dels pares i amb l’orientació de l’Assumpció Lluís, psicòloga experta en l’àmbit de l’adolescència i la família. El grup te la finalitat de contribuir a donar eines als pares per gestionar situacions, tot i reforçant la relació familiar i ajudant-los a ajudar als fills perquè passin per aquest emocionant procés de la manera més segura i saludable possible. Responeu al formulari de sota.


Nota important:

Des del Departament de Joventut d'Escaldes-Engordany se us enviarà un correu electrònic entre dilluns 17 i dimarts 18 d’octubre confirmant les persones que estaran admeses.

Hi haurà un límit de 45 inscrits, per tant, els primers 45 inscrits seran els que estaran admesos al grup de mares i pares.

La resta estarà en llista d'espera i per ordre d'inscripció. Per a més informació trucar al telèfon 890882 o mòbil 639443.