Inici / Esports / 1ª “Cursa Ciclista Infantil Comú d’Escaldes-Engordany – GP Joaquím “Purito” Rodríguez

1ª “Cursa Ciclista Infantil Comú d’Escaldes-Engordany – GP Joaquím “Purito” Rodríguez

Escaldes-Engordany i l’Sprint Club Andorra organitzen la 1ª cursa ciclista infantil, puntuable per la Copa Catalana, amb la col·laboració de Joaquím “Purito” Rodríguez

El proper 27 de maig tindrà lloc a la parròquia la 1ª “Cursa Ciclista Infantil Comú d’Escaldes-Engordany – GP Joaquím “Purito” Rodríguez. Amb aquesta proposta i el suport de l’Sprint Club Andorra, el Comú aposta novament per l’esport de base i l’organització d’esdeveniments esportius únics al país. La cursa, que acollirà 150 ciclistes del país i de fora, amb edats compreses entre 5 i 15 anys, entrarà dins el calendari de la Copa Catalunya Infantil.

Els corredors competiran en un circuit urbà tancat de 700 metres de corda que prendrà sortida al carrer del Veedors, passarà pel passeig del Valira, el carrer de la Constitució, el carrer de les Nacions Unides i finalitzarà novament al carrer dels Veedors. Els Pre-Benjamins (5 i 6 anys) hauran de realitzar 2 voltes al circuit; els Benjamins (7 i 8 anys), 4 voltes; els Principiants (9 i 10 anys), 6 voltes; els Alevins (11 i 12 anys), 10 voltes i els Infantils (13 i 14 anys), 20 voltes.

La zona de recollida de dorsals, situada al Prat del Roure, comptarà d’un espai d’inflables per als infants i oferirà als participants i acompanyants una hamburguesada a les 20h. I és que, com com ha expressat el conseller d’esports, Jordi Vilanova “serà una festa del ciclisme, un esdeveniment esportiu de referència i també un record de les curses cilcistes que es feien temps enrera durant la Festa Major”.

El dia previ a la cursa, es presentarà la cursa en un acte oficial que tindrà lloc a les 19h a la sala d’ates del Comú d’Escaldes-Engrodany on s’emetrà el documental “ Joaquím Purito Rodríguez, 17 anys de cilcisme”.