17 de novembre de 2011

L’any dos mil onze, dijous, dia 17 de novembre, a casa comuna d’Escaldes-Engordany es reuneix el Consell de Comú en sessió ordinària, sota el següent Ordre del dia:

1. Lectura i, si hi ha lloc, aprovació dels esborranys d’acta corresponents a les sessions celebrades els dies 29 de setembre i 19 d’octubre de 2011.

2. Proposta de ratificació dels acords adoptats per la Junta de Govern en les sessions celebrades els dies 19 i 26 de setembre, i 3, 10, 17 i 24 d’octubre de 2011.

3. Proposta d’acord de conformació del projecte de Pla Parcial pel desenvolupament de la unitat d’actuació de sòl urbanitzable 47 (UA-Suble-47), les Costes dels Vilars, i d’obertura del termini d’informació pública d’acord amb l’article 112.1 i 112.2 de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme.

4. Proposta d’acord de conformació del projecte de Pla Parcial pel desenvolupament de la unitat d’actuació de sòl urbanitzable 01 (UA-Suble-01), el Falgueró, i d’obertura del termini d’informació pública d’acord amb l’article 112.1 i 112.2 de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme.

5. Proposta d’aprovació del Decret d’ajustament d’alineacions del camí de la Salita, del Pla d’Urbanisme d’Escaldes-Engordany.

6. Proposta d’aprovació definitiva del Pla de Gestió de la Vall del Madriu–Perafita–Claror, d’acord amb l’article 16.3 de la Llei 9/2003, del patrimoni cultural d’Andorra.


7. Proposta de resolució de l’expedient de delimitació de la unitat cadastral 7L00001 amb el camí comunal del Roc.

8. Proposta d’aprovació de l’Ordinació d’ajornament o fraccionament del pagament de l’import de la cessió obligatòria i gratuïta a favor dels Comuns, d’acord amb l’article 33.6 de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme, del 29 de desembre del 2000, modificada per la Llei 8/2006, del 21 de juny, i per la Llei 6/2011, del 28 de juliol.

9. Proposta d’acord relativa a reduir l’import de les rendes dels locals propietat del Comú, arrendats a tercers, situats a l’edifici de Caldea, mentre durin les obres de construcció del projecte Caldea 2 que du a terme la SEMTEE, SA.

10. Informes de caràcter general.

11. Precs i preguntes.

Sota la presidència de l’Hble. Sra. Montserrat Capdevila Pallarés, Cònsol Major, assisteixen els membres de la Corporació, excepció feta de l’Hble. Sr. Jordi Tudó, que ha excusat la seva absència. Havent-hi el quòrum necessari i essent les 17:00 hores, la Sra. Cònsol Major declara oberta la sessió
Previ a tot, la Sra. Cònsol Major proposa al Ple d’afegir una nova proposta a l’ordre del dia, que tindria per objecte l’aprovació d’un conveni entre el Comú i el Sr. Joan Vergés Gelabert, per regular l’accés des de la seva propietat del Camp del Serrat al circuit de bicicletes que el Comú va habilitar al costat. S’ha tramés als consellers còpia d’aquesta proposta de conveni.

I, amb l’assentiment dels presents, s’acorda incloure aquesta nova proposta a l’ordre del dia de la reunió, com a punt 9è amb el consegüent desplaçament dels punts posteriors.

Acta en format pdf