Inici / Gent Gran / Què és la llar de jubilats?

Què és la llar de jubilats?

QUÈ ÉS LA LLAR DE JUBILATS?

La Llar de Jubilats és un espai de vida i de lleure que està destinat a acollir la gent gran. Ha de ser un lloc de trobada agradable per tothom, que afavoreix els intercanvis i les amistats, així com promou activitats que corresponen als interessos d'aquest col·lectiu.

ESPAIS QUE OFEREIX LA LLAR DE JUBILATS

• Una sala polivalent per fer balls, jugar a cartes, jugar a escacs, llegir i també fer-ne exposicions on també té lloc el servei de menjador.

• Una cuina

• Una sala de T.V.

• Una sala de manualitats

• Un ordinador

• Billar

• Bar / Cafeteria

SERVEIS QUE OFEREIX LA LLAR DE JUBILATS

Servei de menjador

L'horari de funcionament del servei de menjador és de dilluns a divendres de les 13h a les 15h. Horari de servir el dinar de les 13h fins les 13h30. El dinar es servirà a la Llar de Jubilats, pot accedir a aquest servei tota la persona jubilada per edat o invalidesa com també les seves parelles encara que no siguin pensionistes o jubilats.

El preu és de 5,50 euros. Aquest preu inclou primer plat, segon plat, postres, pa, aigua i cafès. En cas de que es vulgui vi, aquest haurà de pagar-se a part.

El dinar s'ha de reservar bé trucant al 807005 o reservar un dia abans a la pròpia llar. Les reserves al mateix dia han de fer-se abans de les 10:30 h. El pagament es podrà fer al moment del dinar.

Servei de bar

És un espai d’atenció a la Gent Gran que ofereix un lloc de reunió per a tothom que respon a les necessitats i a la demanda dels seus clients. S’ofereix una gran varietat de productes tant begudes com aperitius. És un espai interactiu perquè funciona segons els suggeriments de les persones que el freqüenten.

El servei de bar està dirigit a atendre les necessitats de la gent gran però alhora, és un espai obert a tota la gent de la parròquia afavorint la comunicació i les trobades intergeneracionals. Per tal de mantenir aquest esperit, el servei de bar té una tarifa de preus fixa d’acord amb els preus de mercat on els jubilats gaudeixen d’un 50% de descompte.

Dins d’aquest espai de trobada, els que freqüenten l’espai poden gaudir d’un espai confortable preparat pensant en les necessitats de la gent gran amenitzat amb tot tipus de reclams per fer més agradable l’estada: billar, la sala de la televisió, un quiosc amb la premsa del dia, i molts més.

 
 
 
L'equip de la Llar de jubilats