7 d'abril de 2014

L’any dos mil catorze, dilluns, dia 7 d’abril, a casa comuna d’Escaldes-Engordany es reuneix el Consell de Comú en sessió extraordinària, sota el següent Ordre del dia:

1.Proposta d’aprovació del projecte d’Ordinació de crèdit extraordinari i despesa plurianual per fer front a les obres de desmunt i adequació de la parcel·la comunal situada a la urbanització el Falgueró

2.Proposta d’aprovació del projecte d’Ordinació de crèdit extraordinari per fer front a les obres de remodelació de l’avinguda Carlemany, part Alta (renovació dels serveis i embelliment de l’avinguda Carlemany en el tram comprés entre la plaça Santa Anna i la plaça dels Safaretjos).

3.Presa de jurament del Sr. Eduard Alemany Pantebre per al càrrec d’ecoguarda de la zona de la Vall del Madriu-Perafita-Claror.
Sota la presidència de l’Hble. Sra. Trini Marin, Cònsol Major, assisteixen tots els membres de la corporació, excepció feta de l’Hble. Sr. Salomó Benchluch, que ha excusat la seva absència. Havent-hi el quòrum necessari i essent les 16:00 hores, la Sra. Cònsol Major declara oberta la sessió i s’inicia el tractament dels assumptes previstos a l’ordre del dia.

Acta en format pdf