1 / 7
1 / 7
1 / 7
1 / 7
1 / 7
1 / 7
1 / 7

François Hollande visita el Comú

El Copríncep François Hollande ha visitat aquest dijous a la tarda el Comú d’Escaldes-Engordany on l’han rebut les autoritats de la parròquia encapçalades per la cònsol major, Trini Marín, i el cònsol menor, Marc Calvet.

Ciutadanes i ciutadans d’Escaldes-Engordany s’han congregat a les proximitats del Comú per poder saludar al Copríncep francès que s’ha mostrat molt proper i no ha dubtat en trencar el protocol per saludar als ciutadans.

Ja a dins la sala de Consell de Comú, Hollande ha saludat als excònsols majors i menors i a l’equip comunal. La cònsol major ha adreçat unes paraules al Copríncep i també president de França destacant que Escaldes-Engordany és la parròquia més jove del Principat i que precisament aquest dissabte 14 de juny celebrarà el seu 36è aniversari. Marín també ha destacat l’hospitalitat del poble escaldenc.

Els cònsols han obsequiat a Hollande amb un ploma estilogràfica amb l’escut de la parròquia d’Escaldes-Engordany. Per la seva banda, Hollande també els hi ha fet obsequi d’una medalla en record de la seva visita.