28 de maig de 2014

L’any dos mil catorze, dimecres, dia 28 de maig, a casa comuna d’Escaldes-Engordany es reuneix el Consell de Comú en sessió ordinària, sota el següent Ordre del dia:


1.    Lectura i, si hi ha lloc, aprovació dels esborranys d’acta corresponents a les sessions celebrades els dies 31 de març (sessió ordinària) i 7 d’abril (sessió extraordinària) de 2014.
2.    Proposta de ratificació dels acords adoptats per la Junta de Govern en les sessions celebrades els dies 24 i 31 de març; 7, 14, 22 i 28 d’abril, i 5 i 12 de maig de 2014.
3.    Proposta de ratificació de l’acord institucional entre el Govern i els Comuns sobre la delimitació de competències i transferències.
4.    Proposta d’aprovació d’una Ordinació de suplement de crèdit a favor de la partida pressupostària 50103–202–61702, “Millora d’espais públics” per fer front a les despeses derivades de l’adjudicació de les obres de construcció de les voravies de l’avinguda de les Escoles, en el tram comprès entre l’avinguda Carlemany i els carrers del Prat Gran i Santa Anna, per un import de 93.323,09 €.
5.    Proposta d’aprovació de l’Ordinació de modificació de l’ordinació de preus públics.
6.    Proposta de facultar als Srs. Cònsols, a la Consellera de Finances i a la Interventora Comunal, per a la contractació d’una pòlissa de crèdit convertible en préstec, per un import de 2.400.000 €, amb una entitat bancària d’Andorra, a partir de l’oferta que resulti més favorable al Comú, destinada al finançament de les obres de desmunt de la parcel·la comunal situada a la urbanització el Falgueró.
7.    Proposta d’adjudicació  dels treballs de desmunt de la parcel·la propietat del Comú, situada a la urbanització el Falgueró a favor de la UTE formada per les empreses T.P. UNITAS ARMENGOL & MONTANÉ – COPSA, per un import de 2.336.009,52 €, conforme a la proposta de la Mesa de Contractació.
8.    Informes de caràcter general.
9.    Precs i preguntes.

Sota la presidència de l’Hble. Sra. Trini Marin, Cònsol Major, assisteixen els membres de la corporació. Havent-hi el quòrum necessari i essent les 16:00 hores, la Sra. Cònsol Major declara oberta la sessió i s’inicia el tractament dels assumptes previstos a l’ordre del dia.

 

Acta en format pdf