Inici / Aparcaments / Targeta AD+

Targeta AD+

La targeta permet gaudir als usuaris d’un 50% de descompte de les tarifes de tots els aparcaments comunals i d’1 hora gratuïta. El preu de la targeta és de 30 euros, 5 euros de fiança i 25 euros de recàrrega inicial. El valor de les recàrregues posteriors es pot efectuar lliurement, segons l’interès de l’usuari directament als caixers de pagament dels aparcaments o a l’aparcament de Caldea. Les persones que vulguin sol·licitar la targeta AD+ s’han de dirigir al Servei de Tràmits del Comú d’Escaldes-Engordany.

L’objectiu de la tarjeta AD+ és oferir una oferta diferenciada per a residents, treballadors de la parròquia, i qualsevol usuari habitual dels aparcaments comunals d’Escaldes-Engordany. Possibilitat que ve donada gràcies a la important inversió amb el canvi dels aparells de control d’entrada i sortida dels aparcaments. Actualment, més de 3.500 persones ja disposen d'aquest sistema de pagament. 

Pel que fa l’oferta destinada a buscar sinèrgies amb el comerç, restauració i altres agents econòmics de la parròquia, es proposen paquets de val de descomptes de ½ hora i 1 hora, amb uns descomptes del 45% i 50% respectivament, per tal que aquells establiments que ho desitgin puguin incorporar-los a la seva oferta comercial, buscant fidelitzar el client que estaciona a la parròquia. En quant als abonaments, és important destacar que es proposa un ventall de nous forfets destinats a estades temporals de 2, 3, 4, 7, 15 i 30 dies amb uns preus avantatjosos, destinats a turistes o usuaris puntuals que efectuïn estades temporals a la parròquia.