22 de juliol de 2014

 L’any dos mil catorze, dimarts, dia 22 de juliol, a casa comuna d’Escaldes-Engordany es reuneix el Consell de Comú en sessió ordinària, sota el següent Ordre del dia:

1. Lectura i, si hi ha lloc, aprovació de l’esborrany d’acta corresponent a la sessió celebrada el dia 28 de maig de 2014.
2. Proposta de ratificació dels acords adoptats per la Junta de Govern en les sessions celebrades els dies 19 i 26 de maig, i 2, 10, 16, 23 i 30 de juny de 2014.
3. Proposta d’aprovació del projecte d’Ordinació de modificació de l’Ordinació sobre Preus Públics
4. Proposta d’aprovació del Decret de modificació del Decret de regulació dels fitxers de dades personals del Comú d’Escaldes-Engordany, de data 23 d’octubre de 2008.
5. Proposta de nomenament de la Sra. Magda Sinfreu Vergara com a membre representant del Comú al Consell d’Escola de l’Escola maternal i primària d’ensenyament francès d’Escaldes-Engordany.
6. Proposta de ratificació dels acords adoptats per la Comissió de Gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror en el curs de la sessió celebrada el dia 12 de març de 2014, així com dels acords adoptats amb el Consell Assessor en el curs de la reunió celebrada el dia 6 de desembre de 2013.
7. Informes de caràcter general.
8. Precs i preguntes.
Sota la presidència de l’Hble. Sra. Trini Marin, Cònsol Major, assisteixen els membres de la corporació, excepció feta de l’Hble. Sra. Núria Gomez i l’Hble. Sra. Cèlia Vendrell que han excusat la seva absència.
Havent-hi el quòrum necessari i essent les 12:00 hores, la Sra. Cònsol Major declara oberta la sessió i s’inicia el tractament dels assumptes previstos a l’ordre del dia.

 

Acta en format pdf