4 de setembre de 2014

L’any dos mil catorze, dijous, dia 4 de setembre, a casa comuna d’Escaldes-Engordany es reuneix el Consell de Comú en sessió ordinària, sota el següent Ordre del dia:

 

1. Lectura i, si hi ha lloc, aprovació de l’esborrany d’acta corresponent a la sessió celebrada el dia 22 de juliol de 2014.
2. Proposta de ratificació dels acords adoptats per la Junta de Govern en les sessions celebrades els dies 7, 14, 21 i 28 de juliol, i 4, 11 i 18 d’agost de 2014.
3. Proposta d’aprovació de l’Ordinació de modificació de l’Ordinació d’organització i funcionament dels Comuns.
4. Proposta d’aprovació de l’Ordinació de modificació de l’Ordinació reguladora de l’accés de vehicles a la zona de vianants de l’avinguda Carlemany.
5. Proposta d’aprovació de l’Ordinació de modificació de l’Ordinació sobre preus públics .
6. Proposta d’aprovació del Reglament per a l’atorgament de subvencions per a l’organització i la promoció d’activitats esportives, culturals i socials.
7. Proposta d’acord de sotmetre a informació pública el projecte de delimitació dels polígons cadastrals núm. 11, 12, 13, 14, 24, 26, 27, 31 i 34, conforme a la disposició transitòria tercera, apartat 6, de l’Ordinació del cadastre.
8. Informes de caràcter general:
1. Conforme a l’article 98 de la Llei de finances comunals, informe sobre l’estat d’execució del Pressupost 2014 (segon trimestre).
2. Altres informes de caràcter general.
9. Precs i preguntes.
Sota la presidència de l’Hble. Sra. Trini Marin, Cònsol Major, assisteixen els membres de la corporació, excepció feta de l’Hble. Sr. Eduard Molné i l’Hble. Sra. Cèlia Vendrell, que han excusat la seva absència. Havent-hi el quòrum necessari i essent les 18:00 hores, la Sra. Cònsol Major declara oberta la sessió i s’inicia el tractament dels assumptes previstos a l’ordre del dia.

 

Acta en format pdf