Inici / Cultura / Ja pots veure la representació del Pessebre d'Escaldes-Engordany

Ja pots veure la representació del Pessebre d'Escaldes-Engordany


 

El divendres al vespre, el Comú d'Escaldes-Engordany va celebrar un aperitiu amb tots els actors, figurants, treballadors, membres de l'Esbart Santa Anna, corals, etc. -en total, més d'un centenar de participants- del Pessebre Vivent d'Escaldes-Engordany, que es va recuperar aquest Nadal amb el format original d'Esteve Albert i va tenir un èxit d'afluència. Durant l'actes es va lliurar a tots els participants l'enregistrament de la representació, un recull fotogràfic i de premsa i la imatge de comunicació de l'esdeveniment.

El piscolabis, dut a terme al Prat del Roure, va servir per celebrar la bona marxa de la representació celebrada a la part alta de la parròquia, per lliurar les dues entrades d'Inúu al guanyador del concurs d'Instagram del Pessebre, Eduard Álvarez, i per projectar l'enregistrament audiovisual de l'esdeveniment. No van faltar a l'acte la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, la consellera de Cultura de la parròquia, Núria Barquín i la directora artística del Pessebre, Irina Robles, i altres membres de la corporació escaldenca.

Les persones que vulguin ja poden gaudir de la representació del Pessebre Vivent a través d'aquest enllaç al canal youtube del Comú d'Escaldes-Engordany.

Representació del Pessebre Vivent d'Escaldes-Engordany.