Inici / Joventut / Aquest divendres obre les portes el Saló del Videojoc

Aquest divendres obre les portes el Saló del Videojoc

Moltes novetats i més oferta pels gammers els dies 20, 21 i 22 de febrer al Prat del Roure.

Andorra Telecom celebra els propers dies 20, 21 i 22 de febrer a la Sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, la sisena edició del Saló del Videojoc. Aquest any els Jocs “Retro” estan entre els destacats del Saló, que s’ha presentat avui, i que ve carregat de novetats .

En aquesta edició hi haurà una zona virtual de bàsquet, s’amplia la zona infantil amb una Zona Kinect Adventures, la Zona de PCs s’amplia a 30 PCs multimèdia de darrera generació i també s’amplien els tornejos presencials passant de 12 a 15.

El dissabte 22 a la tarda es disputarà la final del concurs de triples amb la Xbox Kinnect en la que el jugador finalista s’enfrontarà amb dos jugadors del Morabanc.

Com a novetats del Saló, destaca un espai especial per provar la realitat virtual; l’empresa andorrana Whatyouplay farà la retransmissió en temps real de tres tornejos professionals internacionals: 2WeekMaster Cup (semifnals), Call of Duty Advance Warfare de Xbox (finals) i League of Legends per PC/Mac (finals). El promig de visualitzacions d’aquestes retransmissions està en unes 800 persones connectades online.

Com és ja habitual, s’han previst diverses activitats col·lectives i musicals i es presentaran les darreres novetats de les plataformes de Xbox, Play Station i PCs.

Aquest any la samarreta commemorativa es posarà a la venda pel simbòlic preu d’1€ i la recaptació integra anirà a l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell.

Tota la informació del Saló es pot consultar al portal www.salodelvideojoc.com.

TORNEJOS

Al llarg dels tres dies es realitzaran un total de 15 tornejos presencials. Les disciplines són les habituals, jocs d’acció, d’esports, d’estratègia i d’automobilisme.

PREMIS

Els premis per als guanyadors dels tornejos tornaran a ser presents en aquesta edició. En cada competició es premia al vencedor que podrà guanyar consoles, videojocs o perifèrics per a PC o consola. El guanyador del concurs de triples del simulador de basquet guanyarà una samarreta signada per tots els jugadors del Morabanc.

HORARIS

El saló s’inaugura el divendres 20 a les 12 del mig dia, dissabte i diumenge s’obrirà a les 11h . L’horari de tancament serà, divendres i dissabte a les 21:00 hores i diumenge a les 19:00 h.

VOLUNTARIS

Són una part molt valuosa de l’equip i donen un cop de mà perquè que el Saló del Videojoc i Internet es desenvolupi de manera organitzada. Aquest any comptem amb més voluntaris que mai, 20 ja inscrits i recordem que qualsevol interessat es pot inscriure al portal del Saló.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, parròquia on se celebra el Saló, i el director d'Andorra Telecom durant la presentació.