Inici / Joventut / El Saló del Videojoc supera els 6.000 visitants i es planteja créixer de cara a l'any vinent

El Saló del Videojoc supera els 6.000 visitants i es planteja créixer de cara a l'any vinent

El Sal del Videojoc ha acollit, des de divendres, ms de 6.000 visitants que s'han acostat al ja tradicional esdeveniment per participar en les diferents ofertes d'entreteniment i tornejos de videojocs. La responsable de Comunicaci, Premsa i Imatge Corporativa d'Andorra Telecom, Ins Mart, ha explicat que en aquesta edici hi havia com a novetat la realitat virtual i que ha estat un xit que ha servit per 'incorporar gent ms gran'.

Des de la inauguraci, que va ser divendres, han passat pel Prat del Roure al Sal del Videojoc ms de 6.000 persones, que era l'objectiu que s'havia marcat Andorra Telecom. Ins Mart ha assenyalat que hi ha hagut ms afluncia que l'any passat i que s'ha aconseguit ampliar la franja d'edat que hi havia anteriorment. La realitat virtual ha estat la gran novetat d'aquesta edici, amb aquesta tecnologia immersiva que s 'com si estiguessis en una cabina de muntanya russa, amb les mateixes emocions, i que provoca respostes divertides'.

Aix, s'ha aconseguit atraure fins i tot pares i fills que han participat junts en aquesta experincia. En aquesta ocasi, a ms, s'ha incorporat empreses andorranes relacionades amb el mn del videojoc, com sn Iutopia i What you play que han aprofitat per donar-se a conixer. Aix, la intenci s que en les properes edicions es pugui comptar amb ms participaci d'empreses del pas relacionades amb aquest sector, i per fer-ho ja es planteja ampliar l'espai. L'empresa andorrana What you play va nixer fa un any ms o menys, i tal com explica el CEO, Manel Guerrero, s una plataforma de competicions en lnia que treballa amb els millors clubs d'Espanya de Karl of Duty, League of legends, Fifa i Hearthstonei .

Ara el seu objectiu s crear tamb una lliga andorrana i per aix volen donar-se a conixer i han aprofitat l'oportunitat al Sal del Videojoc. De la mateixa manera, Iutopia ha participat en el sal organitzant un torneig parallel al del Sal on han participat catorze equips en tres dies. La responsable de la cafeteria ldica, Melani