Inici / Aparcaments / Aquest divendres s’obre el nou aparcament del Falgueró amb 100 places

Aquest divendres s’obre el nou aparcament del Falgueró amb 100 places

 

Aquest divendres al matí els operaris estaven ultimant els detalls per poder obrir a partir de les tres de la tarda el nou aparcament del Falgueró amb capacitat per a 100 vehicles. Per aquest motiu, els cònsols d’Escaldes-Engordany s’han desplaçat fins a la zona amb els mitjans de comunicació.

L’obertura d’aquest nou aparcament és fruit de l’acord que s’ha arribat amb els propietaris per llogar les parcel·les per un període de dos anys. El lloguer de 2.900 metres quadrats permet ubicar 100 noves places d’aparcament en una de les zones més poblades de la parròquia.

A més, també es destinaran 685 metres quadrats a un parc infantil amb diversos jocs al costat de l’antic hotel Madriu que es preveu que estigui enllestit d’aquí un mes i mig. Les obres per adequar les parcel·les destinades a aparcament de vehicles han tingut un cost aproximat de 140.00 euros per anivellar els terrenys i l’asfaltatge, mentre que el cost del parc infantil serà de 50.000 euros.

Durant aquest cap de setmana i la setmana vinent l’aparcament serà gratuït, a l’espera que els operaris acabin d’instal·lar la maquinària i les barreres de control per accedir-hi.

Aquest acord amplia en cent el nombre de places d’aparcament en la zona més poblada de la parròquia, donarà resposta a les persones que van a l’hospital i contribuirà a la millora de la mobilitat. De la mateixa manera, cal recordar que estan en curs els treballs de desmunt de la parcel·la, propietat del Comú d’Escaldes-Engordany, a la mateixa zona del Falgueró que també es destinarà a un aparcament amb capacitat per a 72 vehicles.