Inici / Turisme / Donem la benvinguda a la parròquia

Donem la benvinguda a la parròquia

El Comú d'Escaldes-Engordany i Caldea han inaugurat la nova senyalització d'entrada a la parròquia des de França per donar la benvinguda als turistes i anunciar les seves aigües termals.

La cònsol major d'Escaldes, Trini Marín, ha explicat que 'aquest era un compromís que teníem amb la part alta de la parròquia perquè per aquí passen molts vehicles i semblava que faltava aquesta entrada'. Per la seva banda, el director general de la SEMTEE, la societat explotadora de Caldea Innú, Miguel Pedregal, ha mostrat la seva satisfacció perquè el termolúdic 'millori la seva visibilitat'.

Amb aquesta senyalització, l'equip comunal pretén donar la benvinguda a tots els turistes i completar la senyalització d'un dels principals atractius d'Escaldes, ja que actualment existeixen altres senyals que indiquen Caldea a diferents punts de la parròquia.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, ha explicat que estan treballant per dinamitzar la zona alta de la parròquia amb actuacions com la remodelació de l'avinguda Carlemany, l'adequació de la plaça Santa Anna, o el pont de la Tosca, 'que inaugurarem properament'. Marín ha explicat que fins que no finalitzin algunes de les obres pendents a la zona, com la rotonda del carrer Ciutat de Sabadell, 'no es podrà fer una senyalització com déu mana'.