Inici / Aparcaments / L'aparcament del Falgueró serà de pagament aquest dilluns

L'aparcament del Falgueró serà de pagament aquest dilluns

El nou aparcament del Falgueró, que es va obrir fa dues setmanes, serà de pagament a partir d’aquest dilluns 23 de març. Els operaris estan ultimant els detalls per instal·lar les màquines i les barreres de control que funcionaran el dilluns. Les tarifes seran les mateixes que la resta d’aparcaments comunals de la parròquia.

Aquest nou equipament compta amb 100 places d’aparcament en una de les zones més poblades de la parròquia i molt a prop de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Targeta AD+

Recordar als usuaris dels aparcaments comunals d’Escaldes-Engordany que disposen de la targeta AD+ que permet obtenir un 50% de descompte de les tarifes dels aparcaments i disposar d’1 hora gratuïta a tots els aparcaments comunals.

El preu de la targeta és de 30 euros, 5 euros de fiança i 25 euros de recàrrega inicial. El valor de les recàrregues posteriors es pot efectuar lliurement, segons l’interès de l’usuari directament als caixers de pagament dels aparcaments o a l’aparcament de Caldea.

Les persones que vulguin sol·licitar la targeta AD+ s’han de dirigir al Servei de Tràmits del Comú d’Escaldes-Engordany. Des del passat 22 de setembre, s’han venut més de 1.600 targetes AD+.

Més informació sobre les tarifes d'aparcaments. 

Més informació sobre la targeta AD+.