Inici / Turisme / Aquest dissabte no et perdis la Nit Vivand

Aquest dissabte no et perdis la Nit Vivand

 

Aquest dimarts la consellera de Cultura, Núria Barquin, ha presentat la propera Nit Vivand que tindrà lloc el 2 de maig sota la temàtica “Vivand està de moda”, amb l’objectiu que la zona es converteixi en un aparador de les principals tendències; ja sigui a nivell de moda, bellesa, salut, motor, esport, .... De les 12 del matí a les 12 de la nit, els comerços de l’avinguda Carlemany – des del carrer de la Unió fins a la part alta- i els carrers adjacents oferiran accions de dinamització.

La Nit Vivand del 2 de maig serà ja la quarta edició d’aquest esdeveniment que organitza el Comú d’Escaldes-Engordany amb la col·laboració dels agents econòmics de l’avinguda i de la Cambra de Comerç, Serveis i Indústria d’Andorra. Les accions dels comerciants i del Comú començaran a partir de les 12 del migdia.

Des del Comú s’han organitzat diverses activitats amb l’objectiu d’assegurar la circulació dels visitants per tota l’avinguda i perquè tothom tingui una bona experiència de compra al país. D’aquesta manera, es repeteixen accions com el CIAM Lounge que estarà obert de forma ininterrompuda de les 12 a les 23h., amb la presència de dj’s, tast de còctels i aperitius, i sortejos. No ens movem del CIAM, perquè en aquesta zona tindrà lloc una de les novetats d’aquesta edició com és la Silence Party, a càrrec d’Andorra Sound Project.

La Silence Party serà de les 19 a les 23h amb la presència de dj’s. Si anem baixant des del CIAM, a l’ampliada plaça Santa Anna ens hi trobarem la zona de Petits Dissenyadors amb tallers per a infants relacionats amb el món de la moda, on podran dissenyar els seus complements, i amb la presència dels personatges infantils més famosos del país.

A la plaça Coprínceps s’hi instal·larà un espai per gaudir de l'última tecnologia i dels avenços en el món de l'estètica i la salut. Les principals empreses d'estètica i perfumeries del país presentaran les seves novetats amb demostracions i consells pràctics perquè preparis el teu cos per a l'estiu. A més, una dietista donarà consells sobre els hàbits per mantenir una alimentació equilibrada i saludable.

Enguany a la plaça Coprínceps també s’hi col·locaran les tres vitrines, el contingut de les quals se sortejarà com en les edicions anteriors. És a dir, que per cada 30 euros de compra als comerços i restaurants de Vivand es lliurarà una butlleta per participar al sorteig del contingut d’una de la tres vitrines valorades en més de 3.000 euros. Respecte al sorteig s’han introduït dues novetats:

- Només lliuraran butlletes per al sorteig els comerços i restaurants adherits a la iniciativa i que aportin algun tipus de contingut per a les vitrines.

- El sorteig serà presencial a les 23.15 a la plaça Coprínceps.

A l’inici de l’avinguda també es col·locaran unes lletres gegants de Vivand perquè la gent s’hi pugui fer fotografies i emportar-se un record d’aquest dia.

A més d’aquestes accions, també es comptarà amb la presència d’accions de privats com Farmàcia Galeno, Òptiques Pasteur, Caldea, Daguisa Grup, Automòbils Pyrénnées, Dermandtek, Vallmedicvision, Júlia, Pollyanna, Quars, Vaive, The New 1978, Shana/Double Agent, Gaes, Perfumeries If, Gala Perfúmeries, Roc Blanc, botigues CO2,...

Així són les nits Vivand