Revetlla de Sant Joan a Escaldes-Engordany

Revetlla de Sant Joan Un any més, ens trobem a les portes de la revetlla de Sant Joan i per celebrar un dels dies més llargs de l’any, la Unió Pro Turisme d’Escaldes-Engordany (UPTEE) ha preparat un programa per viure intensament la revetlla.

El 23 de juny a les 19h el pubillatge d’Escaldes-Engordany serà l’encarregat de recollir la flama del Canigó a la Casa de la Vall. Ja a les 22h tindrà lloc la cremada de falles pels carrers de la parròquia amb els següent recorregut: Cremada de Falles pels carrers seguida de Bruixes i Diables.
Sortides: Roc del Metge i C. Ciutat de Sabadell.Recorregut: Av. Carlemany, Av. de les Escoles, C. del Parnal, Av.Nacions Unides i arribada a l’Aparcament Nacions Unides.En acabar Ball de Fallaires de la UPTEE amb Gran Traca final.

Paral·lemant, hi haurà correfoc a càrrec de “Drac Baluk Astharot i diables de ca N’aurell”, per l’avinguda de les Escoles, el carrer del Parnal i a l’avinguda Nacions Unides.

Ja a les 23h el grup “La bruixa express” serà l’encarregat d’amenitzar la revetlla amb el ball de nit. I a mitjanit una petita parada pel repartiment de coca, xocolata i moscatell, a càrrec de la UPTEE.

A més d’aquests actes, els dies 18, 19 i 20 de juny a les 19h a la plaça Coprínceps d’imparteix un taller de falles obert a tothom i el 20 de juny a les 20h a la mateix plaça tindrà lloc l’exhibició del taller.

Bona revetlla! 

Recordeu: precaució amb la manipulació de petards.