Avui doble sessió del cicle Músiques del món i cinema a la fresca

Avui dimecres a partir de les 18.30h a la plaça Coprínceps doble sessió del cicle Músiques del món amb les formacions del país Love it i ¾ de 15 . El cicle canvia d’hora per acollir els dos concerts, després que aquest dilluns s’anul·lés l’actuació de Love it per la pluja. Love it seran els primers a actuar amb versions d’estàndards molt coneguts adaptats a l’estil “gipsy swing”.

Seguidament, serà el torn del grup musical 3/4 de 15 es va crear el mes de febrer de 2014 a Andorra i un dels objectius del seu projecte és oferir concerts amb un repertori de cançons considerades com a peces úniques o bé petites joies de la música moderna. La proposta es concreta en forma de recepta auditiva, que combina diferents sabors i textures - estils i sonoritats -, amb temes que van des de la Bossa Nova al Pop. Els membres del grup són Alícia Parama, veu; Cèsar Triana, baix i percussions; David Amat, percussions, i Albert Ginestà, guitarra.

 

Cinema a la fresca als jardins del Prat del Roure

Un any més, el departament de Joventut del Comú d'Escaldes-Engordany ofereix sessions de cinema a la fresca als jardins del Prat del Roure. Avui a les 21.30h si el temps acompanya tindrà lloc la projecció de la pel·lícula Step up all in. En cas de mal temps, la sessió tindrà lloc al vestíbul del mateix Prat del Roure.