Inici / Circulació i Atenció ciutadana / El pas de la 'Vuelta' per Andorra obligarà a interrompre la circulació en diverses carreteres del país

El pas de la 'Vuelta' per Andorra obligarà a interrompre la circulació en diverses carreteres del país

Foto: Arxiu ANA.

 

L'arribada de la 'Vuelta a España' al Principat, els pròxims dies 2 i 3 de setembre, afectarà la circulació de vehicles en diversos trams de carretera del país. Així, el dimecres 2 de setembre tindrà lloc l’etapa Andorra la Vella – Els Cortals d’Encamp i la circulació de vehicles quedarà interrompuda, durant el pas dels corredors, en diverses carreteres. A Andorra la Vella els tancarà la circulació a la CG-1, Av. Tarragona, c/ Baixada del Molí, c/ Prat de la Creu, c/ Dr. Vilanova, pça. Rebés, av. Meritxell, c/ Pobladó, av. de Salou, CS-101, ctra. de la Comella, CS-200 i rotonda de la Margineda.

Pel que fa a Escaldes-Engordany, els trams afectats seran av. Carlemany, av. Pont de la Tosca, CG-2, CG-1, ctra. de l'Obac i ctra. d’Engolasters.

A Encamp es tallarà la circulació a la CS-210, av. de la Bartra, ptge. Antic camí d’Escaldes, ctra. de les Riberaigües, ctra. de Vila, CS-310, ctra. de Beixalís, Anyós, CG-3, av. de Joan Martí, av. de François Miterrand, CG-2, i la CS-220 ctra. dels Cortals d’Encamp.

A la Massana els trams afectats pel pas dels ciclistes seran l'avinguda St. Antoni, av. del Ravell i av. del través.

A Ordino es tancarà la circulació a la CS-340, av. del pont d’Ordino, av. del Casamanya, ctra. del Coll d’Ordino, CS-240 i ctra. de Montaup. La CG-2 i l'avinguda de St. Joan de Caselles seran els únics trams on s'interromprà a la circulació a Canillo.

En relació amb els trams de carretera de Sant Julià de Lòria, el pas dels ciclistes afectarà l'avinguda Verge de Canòlich, pça. Laurèdia, CS-130, ctra. de la Rabassa, Auvinyà, Juberri, CS-131, ctra. de la Peguera, Aixirivall, pça. Laurèdia, CG-1, av. Francesc Cairat, CS-140, ctra. de Fontaneda, CS-142, ctra. de Canòlich, CS-600, Bixessarri, CG-6, Aixovall, CG-1 i la rotonda de la Margineda.

El dijous 3 de setembre, durant l’etapa Escaldes-Engordany – Lleida, amb sortida prevista a les 13.20 hores al carrer dels Veedors, la circulació de vehicles tornarà a quedar interrompuda en diversos trams. A Escaldes es tallarà la circulació al c/ dels Veedors, c/ dels Paraires, av. Consell de la Terra, c/ de la Unió i la CG-1.

A Andorra la Vella els trams afectats seran la carretera de l'Obac,av. de Tarragona, av. de Salou, c/ Pobladó i la rotonda de la Margineda. A Sant Julià de Lòria es tallarà la circulació temporalment al túnel de la Tapia, av. Francesc Cairat i frontera hispanoandorrana. Per aquest motiu, des de l'organitzaciós'aconsella a totes les persones que hagin de circular pels trams de carretera esmentats que ho facin abans de les 13.00 h o bé després de les 13.30 h.

Els comuns de les parròquies implicades prendran les mesures oportunes pel que fa a l’estacionament de vehicles en els trams esmentats durant els dies 2 i 3 de setembre.

La Vuelta 2015-11a etapa

Dimecres 2 de setembre

Horari previst talls de trànsit:

12.30h a 17.45h. Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

12.45h a 17.50. Encamp.

12.45h a 15h. Canillo.

13.10h a 14.30h. La Massana i Ordino.

14.30h a 17.15h. Sant Julià de Lòria.