Inici / Joventut / Torna el grup de mares i pares d'adolescents

Torna el grup de mares i pares d'adolescents

El departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany ofereix, un any més, un servei adreçat als pares i mares d’adolescents que vulguin compartir les seves inquietuds sobre les particularitats que comporta conviure amb adolescents. Es tracta del Grup de mares i pares d’adolescents que enguany arriba ja a la 13a edició.

La primera sessió del Grup de mares i pares d’adolescents serà el 9 d’octubre a partir de les 20.30h. a l’Espai jovent d’Escaldes-Engordany. La sessió, a càrrec de la psicològa Assumpció Lluís, s’adreça a mares i pares de fills en edats compreses entre els 11 i els 17 anys. En total, es duran a terme sis sessions de 90 minuts de durada i de freqüència quinzenal adaptant-se a la disponibilitat dels pares i mares que participin en el grup.

Sobre els continguts de les sessons es decidiran en funció de les preocupacions dels pares i mares assistents a la primera sessió. En edicions anteriors s’han tractat qüestions com:

- La relació de l’adolescent amb la família, com actuar i educar com a pares?

- La relació de l’adolescent amb l’entorn: les relacions amb seus iguals a través de les xarxes socials, les relacions amb l’escola i els estudis.

- Problemes que preocupen com l’alimentació, la sexualitat, l’alcohol, les drogues, bulling,...

La metodoligia de treball es fa a partir d’articles, vídeos, notícies d’actualitat. L’objectiu és obrir el tema, centrar-lo i generar debat i reflexió.

Les places són limitades amb un màxim de 25 persones pel bon funcionament del grup. El servei és gratuït i les inscripcions es poden fer fins al 5 d’octubre a l’Espai Jovent 890 882 i joventut@e-e.ad omplint el formulari d’inscripció.

Per a més informació i inscripcions, joventut@e-e.ad o 890882.

Places limitades.

Inscripcions obertes fins al 5 d'octubre. Inscripcions actualment tancades.

Espai Jovent C/ Passeig del Valira, núm. 1 Tel.: 890 882

 

webteca infojove   /   Facebook    /   Twitter   /   Instagram   /   Youtube