Inici / Esports / La 12a etapa de 'La Vuelta' aplega milers de persones al Prat del Roure

La 12a etapa de 'La Vuelta' aplega milers de persones al Prat del Roure

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, i el president de la Unió Ciclista Internacional (UCI), Brian Cookson, que ha assistit a l'acte com a convidat d'honor, han estat els encarregats, de donar el tret de sortida de la 12a etapa de 'La Vuelta a España' 2015, després de realitzar, cap a la una del migdia, la tallada de la cinta oficial.

Tot i que el pas dels ciclistes durant aquesta 12a etapa era molt més breu (recorregut de sortida cap a la frontera sud del riu Runer), de la mateixa forma com va succeir aquest dimecres amb la disputa de l'etapa reina, milers d'aficionats al ciclisme s'han apropat fins al carrer dels Veedors per gaudir de la sortida dels ciclistes.

A més, durant els instants previs a la sortida, un bon nombre d'aficionats han tingut l'oportunitat de fotografiar-se i aconseguir els autògrafs dels seus ídols, entre els quals ha destacat la presència de Joaquim 'Purito' Rodgríquez. El ciclista resident a Andorra, que ha atès tots els aficionats i ha signat autògrafs a grans i petits, amb prou feines s'ha pogut obrir pas entre la multitud per arribar fins a la zona de sortida.