Inici / Turisme / El pròxim dia 10 d’octubre a Vivand “London Go”

El pròxim dia 10 d’octubre a Vivand “London Go”

 

El dissabte 10 d’octubre arriba la cinquena edició de Vivand, un esdeveniment que organitza el Comú d’Escaldes-Engordany amb la col·laboració dels agents econòmics de l’avinguda i de la Cambra de Comerç, Serveis i Indústria d’Andorra. En aquesta ocasió, la temàtica de l’esdeveniment és “London Go” amb l’objectiu que les accions de dinamització impulsades, tant pel Comú com pels propis comerciants, ens transportin al Londres dels anys seixanta.

Les accions dels comerciants i del Comú començaran a partir de les 10 fins a les 22h, d’acord amb la demanda del sector comercial. Com és habitual, des del Comú s’han organitzat diverses activitats amb l’objectiu d’assegurar la circulació dels visitants per tota l’avinguda i perquè tothom tingui una bona experiència de compra a Escaldes-Engordany. D’aquesta manera, des de l’entrada del vial de la Unió fins a la plaça Santa Anna, ens trobarem amb racons que ens traslladaran al Londres dels anys seixanta; des d’un autobus de dos pisos reconvertit en el bus lounge, exposicions dels models de Mini, un mercat Camdem en miniatura, cabines de telèfons, photocalls, el Big Ben, un saló de te fins a actuacions de la formació The other Beatle’s en directe. En aquesta edició comptarem novament amb la passarel·la de perruqueria que tan d’èxit va tenir durant la primera Nit Vivand.

Al Dia Vivand “London go” també comptarà amb dos punts d’informació força singulars situats a l’entrada de l’avinguda Carlemany pel vial de la Unió i a la plaça Coprínceps. Els concerts de la formació The other Beatle’s seran a les 12h, 17h. i a les 20h. a la plaça Coprínceps i els més petits podran gaudir de la presència del Piolet, la Violeta i l’Andi que es passejaran per Vivand de les 11.30 a les 13.30h i de les 17.30 ales 19.30. De la mateixa manera, Ràdio Nacional d’Andorra emetrà un programa en directe des de Vivand de les 18 a les 20h. La resta d’accions tindran lloc durant tota la jornada.

Després de la bona acceptació del passat maig, el Comú dóna la possibilitat de tenir punts de venda a l’exterior del comerç. Els comerços hauran de decorar els punts d’acord amb la temàtica de London Go.

SORTEIG VITRINES

A la plaça Coprínceps també s’hi col·locaran les tres vitrines, el contingut de les quals se sortejarà com en les edicions anteriors. És a dir, que per cada 30 euros de compra als comerços i restaurants de Vivand es lliurarà una butlleta (comerços adherits) per participar al sorteig del contingut d’una de la tres vitrines valorades en més de 2.000 euros. El sorteig serà presencial a les 22.15h a la plaça Coprínceps.

El pròxim dia 10 d’octubre a Vivand “London Go” 

De les 10 a les 22 h l’única zona de vianants del Principat es trasllada al Londres dels anys 60.

 

Imatges d'edicions anteriors de Vivand.