La biblioteca i el CAEE celebren el Dia internacional de la dona

El Comú d’Escaldes-Engordany ha preparat diverses activitats per commemorar el Dia internacional de la dona que se celebra aquest dimarts 8 de març. Les activitats es concentraran demà dimarts a la biblioteca comunal d’Escaldes-Engordany i al Centre d’Art i reflexionaran entorn el paper de la dona.

A les 19.30h a la biblioteca s’oferiran dues micro xerrades sota l’epígraf Dones que escriuen, dones que llegeixen. Un reflexió breu i distesa sobre les dones i la seva relació amb les lletres.

- Dones que escriuen, a càrrec de Carles Sánchez. Reflexió sobre l’acte d’escriure amb la mà d’una dona a partir de la trobada d’Isabelle Sandy amb Colette.

- Dones que llegeixen a càrrec d’Aurora Baena. Apunt sobre el tema iconogràfic de les dones lectores a la història de l’art.

A les 20.30h, tindrà lloc una acció artística a càrrec de l’artista Sara Valls al Centre d’Art. Es tracta d’una intervenció participativa i lúdica per reflexionar sobre qüestions entorn de la dona de la mà d’una creadora femenina. Les activitats són gratuïtes.

Per a més informació al 802255 o centreart@e-e.ad.

Biblioteca comunal i Centre d'Art d'Escaldes-Engordany.

Avinguda Carlemany, 30.