Inici / Turisme / El Comú i l’Associació de comerciants organitzen la sisena edició del Dia Vivand

El Comú i l’Associació de comerciants organitzen la sisena edició del Dia Vivand

Al finalitzar la jornada, de temàtica hawaiana, se sortejarà un viatge a Hawai, Bali i Fuerteventura per a dues persones.

El dissabte 30 d’abril arriba la sisena edició de Vivand, un esdeveniment que organitza el Comú d’Escaldes-Engordany amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de l’Avinguda Carlemany i Travesseres i de la Cambra de Comerç, Serveis i Indústria d’Andorra. En aquesta ocasió, la temàtica de l’esdeveniment és “Aloha Vivand” amb l’objectiu que les accions de dinamització impulsades, tant pel Comú com pels propis comerciants, ens transportin a terres hawaianes. Avui el cònsol menor i president de la comissió de Promoció Ecònomica i Vivand,Marc Calvet, i la presidenta de l’Associació de Comerciants de l’Avinguda Carlemany i Travesseres, Susagne Venable, ha presentat el Dia Vivand del proper 30 d'abril. 

Les accions dels comerciants i del Comú començaran a partir de les 10 fins a les 22h, d’acord amb la demanda del sector comercial. Com és habitual, des del Comú s’han organitzat diverses activitats amb l’objectiu d’assegurar la circulació dels visitants per tota l’avinguda i perquè tothom tingui una bona experiència de compra a Escaldes-Engordany. D’aquesta manera, des de l’entrada del vial de la Unió fins a l’edifici d’Art al Roc, ens trobarem racons decorats amb temàtica hawaiana; des d’automòbils de surfistes, plameres, photocalls, animacions, DJ’s, onades gegants o simuladors de surf. Al Dia Vivand “Aloha” també comptarà amb dos punts d’informació força singulars situats a l’entrada de l’avinguda Carlemany pel vial de la Unió i a la plaça Coprínceps. A més en aquesta edició, torna l’animació a la zona de l’antic CIAM amb el Tiki Bar on hi haurà un Dj’s còctels i aperitiu per aquelles persones que vulguin relaxar-se.

Després de la bona acceptació de les dues anteriors edicions, el Comú dóna la possibilitat de tenir punts de promoció exterior per als establiments adherits a l’Associació de Comerciants de l’Avinguda Carlemany i Travesseres. Els comerços hauran de decorar els punts d’acord amb la temàtica d’Aloha Vivand.

SORTEIG D’UN VIATGE A HAWAI, BALI O FUERTEVENTURA PER A DUES PERSONES

Una de les novetats més importants d’aquesta edició i que va estretament vinculada amb la creació de l’Associació de Comerciants de l’Avinguda Carlemany i Travesseres és el sorteig. I és que en aquesta sisena edició se sortejaran tres viatges: a Hawai, Bali i Fuerteventura per a dues persones?. Les persones que comprin o consumeixin per un valor de 25 euros als més de setanta negocis adherits a l’assocació podran participar-hi. A la plaça Coprínceps es col·locarà una urna per dipositar les butlletes. En aquest sentit, recordar que el sorteig es farà el mateix dia 30 d’abril a les 22.15h a la plaça Coprínceps i és presencial. Els establiments adherits tindran una adhesiu distintiu al seu aparador.

 ?Què inclou el premi:

1) 2 places destinació Hawai, amb vols d’anada i tornada des de i fins a Barcelona, taxes d’aeroport, estància de 7 nits en hotel 3* superior, en habitació doble i en règim de allotjament i desdejuni.

2) 2 places destinació Bali, amb vols d’anada i tornada des de i fins a Barcelona, taxes d’aeroport, estància de 7 nits en hotel 5* en habitació doble i en règim de allotjament i desdejuni.

3) 2 places destinació Fuerteventura, amb vols d’anada i tornada des de i fins a Barcelona, taxes d’aeroport, estància de 4 nits en hotel / Apartaments 3*/4* en habitació doble i en règim d’allotjament.

Les condicions generals del premi a Becier Viatges.