Inici / Turisme / Aquest dissabte 30 d’abril us esperem a Aloha Vivand!

Aquest dissabte 30 d’abril us esperem a Aloha Vivand!

Aquest dissabte 30 d’abril no us perdeu Aloha Vivand Aquest dissabte 30 d’abril arriba la sisena edició de Vivand, aquest cop ambientada amb temàtica hawaina. Les accions dels comerciants i del Comú començaran a partir de les 10 fins a les 22h. Com és habitual, des del Comú s’han organitzat diverses activitats amb l’objectiu d’assegurar la circulació dels visitants per tota l’avinguda i perquè tothom tingui una bona experiència de compra a Escaldes-Engordany. D’aquesta manera, des de l’entrada del vial de la Unió fins a l’edifici d’Art al Roc, ens trobarem racons decorats amb temàtica hawaiana; des d’automòbils de surfistes, palmeres, photocalls, animacions, DJ’s, onades gegants o simuladors de surf.

Al Dia Vivand “Aloha” també comptarà amb dos punts d’informació força singulars situats a l’entrada de l’avinguda Carlemany pel vial de la Unió i a la plaça Coprínceps. A més en aquesta edició, torna l’animació a la zona de l’antic CIAM amb el Tiki Bar on hi haurà un Dj’s còctels i aperitiu per aquelles persones que vulguin relaxar-se.

SORTEIG D’UN VIATGE A HAWAII, BALI O FUERTEVENTURA PER A DUES PERSONES

Una de les novetats més importants d’aquesta edició i que va estretament vinculada amb la creació de l’Associació de Comerciants de l’Avinguda Carlemany i Travesseres és el sorteig. I és que en aquesta sisena edició se sortejaran tres viatges: a Hawaii, Bali i Fuerteventura per a dues persones?.

Les persones que comprin o consumeixin per un valor de 25 euros als més de setanta negocis adherits a l’associació podran participar-hi. A la plaça Coprínceps es col·locarà una urna per dipositar les butlletes. En aquest sentit, recordar que el sorteig es farà el mateix dia 30 d’abril a les 22.15h a la plaça Coprínceps i és presencial. Els establiments adherits tindran una adhesiu distintiu al seu aparador.

 

 

? Sorteig viatges: PRESENCIAL

Horari: 22.15 h

Lloc: Plaça Coprínceps

Característiques premis:

1r premi: 2 places destinació Hawaii, amb vols d’anada i tornada des de i fins a Barcelona, taxes d’aeroport, estància de 7 nits en hotel 3* superior, en habitació doble i en règim de allotjament i desdejuni.

2n premi: 2 places destinació Bali, amb vols d’anada i tornada des de i fins a Barcelona, taxes d’aeroport, estància de 7 nits en hotel 5* en habitació doble i en règim de allotjament i desdejuni.

3r premi: 2 places destinació Fuerteventura, amb vols d’anada i tornada des de i fins a Barcelona, taxes d’aeroport, estància de 4 nits en hotel / Apartaments 3*/4* en habitació doble i en règim d’allotjament.

Accions dinamització durant tot el dia! Consulta els horaris.

Repartiment collarets hawaiians:

Horaris: 11.30h, 12.30h, 17h, 18h, i 19h.

Lloc: entrada Vivand.

Dinamització d’actors:

Horaris: 11h a 13.30h, 16.30h i 20.30h.

Lloc: tota l’avinguda - itinerants.

Balls polinesis: grup “Ori Here”

Horaris: 11.30h (entrada Vivand), 13.30h (zona Molines - Onada), 17.30h (Part Alta), 18.30h (Viena) i 19.30h (pl. Coprínceps).

Lloc: tota l’avinguda – itinerants Passis de 25 minuts.

Actuacions Dj’s: 3 punts: entrada, zona Molines i plaça Coprínceps.

Horaris: d’11 a 14 h i de 16.30 a 20 h.

Mentre no hi hagi dj’s hi haurà ambientació musical temàtica surf.